Prisoversigt Golfkugler / Søbolde

Categories Uncategorized
0

Prisoversigt – Søbolde

Her de billigste golfkugler.

Du finder prisoversigten med billige golfkugler nederst på siden, men hvad er egentlig en “søbold”?

Søbolde er brugte golfkugler, som er blevet efterladt og siden samlet ind. Ofte efterlades golfkuglen når den havner i søen, hvor der efterhånden kan opsamle sig mange golfkugler på bunden og mange brugte golfkugler er indsamlet fra søbunden – deraf navnet “søbolde”. Søbolde vaskes, renses og gennemgåes for fejl før de får et nyt liv som golfkugler.

1. sortering er bolde uden tush-streger, mærker, skrammer eller andet skæmmende. De ser næsten ud som nye golfkugler. Alligevel flyver søbolde et par meter kortere end nye golfkugler. Det betyder dog ikke at de ikke kan bruges. For de fleste som øver teknik vil der være mange andre variable som virker meget stærkere ind på slaglængden. Derfor kan søbolde let anbefales som golfkugler til træning.

2. sortering søbolde er golfkugler med synlige mærker, slid, streger eller andet skæmmende. Er fejlen så graverende at golfkuglen er defekt, så kasseres den. 2. sortering søbolde er meget billige, men de bruges mest til træning hvor der er stor risiko for at man ikke kan genfinde golfkuglen igen.

——————————————————————————-
Besøg vores sponsor:

——————————————————————————-

Her er oversigten med de billigste golfkugler.

Prisen pr. styk ved køb af 100 1. sorterings søbolde (med prisen for 2. sortering i parentes).

  1. Jyskegolfbolde.dk – 2,25 kroner (1,35)

  2. Billigegolfbolde.dk – 2,25 kroner (1,50)

  3. Bedstgolf.dk – 3.00 kroner

  4. Golfshoppen.com – 5,99 kroner.

 

De billigste golfkugler koster under halvdelen af de dyreste, så du kan spare meget ved at købe det rigtige sted. Vi opdaterer prislisten i næste måned – velkomen tilbage.

 

Sponserlink:

Køb Australske boots hos OutBackBoots.dk.
Boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>